Jobba med oss

Posted on

Är Du sugen på att testa att jobba med oss på Sivans Studentpub? Det finns olika arbetsuppgifter så som att stå i barerna och blanda goda drinkar, ansvara för köket, vara kövakt, hantera garderoben med mera! Om Du har några önskemål om arbetsuppgifter är det bara att höra av dig till oss i SkåneS. På så sätt får Du den bästa upplevelsen av att både jobba och hänga med fantastiska människor!

Förutom att man får en fantastiskt rolig kväll tillsammans med SkåneS så bjuds det på mat vid varje tillfälle, man får även ett halvt jobbkort för varje jobbtillfälle. Ett helt jobbkort gör att man kan gå in på Sivans gratis en kväll och dessutom får gå före i kön! På lördagen får man även möjlighet att vara med på en fantastisk rolig efterfest som SkåneS håller i där det bjuds på käk, dricka, badtunna, bastu och diverse lekar. Vi festar alltså på hela natten med alla sköna människor som har jobbat onsdagen och/eller lördagen, detta vill Du inte missa!

Jobbar du en eller flera gånger på Sivans med oss får Du även en inbjudan till vår jobbsittning som äger rum en gång per termin. Detta är ett extra tack till alla som har varit med och jobbat med oss och därmed förtjänar en ärofylld sittning! Under sittningen bjuds det bland annat på mat, dryck och lekar. Vi nominerar även ”Terminens jobbare”.

Det här vill Du inte missa!

Är Du intresserad eller har några frågor, kontakta oss på Facebook (SkåneS Nation)