Jobba Sivans med SkåneS – 15/1

Posted on

HEJ PÅ ER ALLA UNDERBARA GÅSUNGAR!

Nu är det äntligen dags för SkåneS nation att jobba bakom barerna på Sivans igen! Dagarna vi jobbar är;
Onsdagen den 15/1
Lördagen den 18/1

Visst är väl du sugen på att jobba med oss bakom barerna, minglandes som kövakt eller för att förbereda en grym nachos i köket? Tänkte väl det, så hör av er till Elwina Hjalmarsson på facebook!
Meddela vilken eller vilka dagar du vill jobba, allergier/specialkost, personnummer, mobilnummer samt om du har eventuella önskemål om pass för kvällen.

Förutom att du får en galet rolig kväll tillsammans med SkåneS gåsar så bjuds det även på mat vid varje tillfälle! På onsdagar käkar vi pizza från Maestro tillsammans (kl 20.00) innan puben öppnar. På efterfesten, efter puben på lördagen, är alla välkomna som jobbat med oss antingen onsdagen eller lördagen! Förutom god mat bjuder SkåneS på dricka, samt gött häng i badtunna och bastu. Det blir med andra ord fest hela natten!!

För varje gång du jobbar på Sivans får du ett halvt jobbkort. Ett helt jobbkort gör att du kan gå in på Sivans gratis en kväll och dessutom får gå före i kön, hur gött är inte det?? Jobbar du minst en gång med SkåneS får du även en inbjudan till vår jobbsittning! Detta är som ett extra stort tack till alla som har varit med och jobbat med oss denna termin.

För att anmäla sig skickar du iväg ett meddelande här på facebook eller på sms (0705168303). Passa även på att ställa frågor om det finns några!!

Details

Starts On

15 januari, 2020 - 00:00

Ends On

16 januari, 2020 - 04:00

Powered by Yendif Technologies